Indikashon

Geplaatst op door

Welkom op het verwijzersgedeelte van de website van Krusada.

Deze inhoud is ontwikkeld om het contact met u, de verwijzer, zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. De cliënten van Krusada zijn mensen die professionele zorg nodig hebben. Of het nu gaat om mensen met een verslaving en/of met een (crimineel) verleden, of dat het gaat om mensen met lichamelijke of licht verstandelijke beperking.

Krusada richt zich op mensen die om uiteenlopende redenen niet meer de aansluiting vinden met de Bonairiaanse gemeenschap en die nieuwe perspectieven nodig hebben. Krusada biedt plaatsen voor verblijf (met meer of minder intensieve begeleiding) en plaatsen voor arbeidsrehabilitatie. De werkprojecten op het terrein van Krusada zijn hiervoor professioneel ingericht.

Voor het in aanmerking komen van een opname is melding mogelijk via de WalkIn 7176404. Voor de opname en behandeling van verslaafden, werken we samen met de MHC.

•    Aanmelden voor hulp
•    Werken bij Krusada

Overweeg eens of werken bij Krusada iets voor je is! Werken bij Krusada geeft je werk waarde. Een mooie gelegenheid om de missie van de organisatie te kunnen uitdragen op Bonaire. Als getuige van al het mooie werk dat God doet, help je mensen hun waarde en doelen te ontdekken. Bij Krusada werken voornamelijk lokale professionals.

Krusada is op zoek naar mensen die de missie en de professie van Krusada willen uitdragen. Voortdurend zijn we ook op zoek naar vrijwilligers om ons werk (tijdelijk) te ondersteunen. Daarnaast hebben we ook een aantal betaalde banen. Informeer naar de actuele vacatures.

•    Steun Krusada – linkt direct door naar site van vrienden